Puhdaslinjainen arkkitehtuuri ja toimivat pohjaratkaisut

arkkitehti SAFA Janne Kantee Vuoreksen Kuutioiden arkkitehtisuunnittelusta vastaa moderniin puurakentamiseen erikoistunut arkkitehti SAFA Janne Kantee, jonka töihin lukeutuu runsaasti yksilöllisiä puu- ja hirsitaloja Suomeen ja ympäri maailmaa.

Talojen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja luonnonvalon hyödyntämiseen. Selkeä ja puhdaslinjainen design yhdessä laajojen lasipintojen kanssa muodostaa modernin kokonaisuuden, jossa luonto on läsnä.

Alueelle on suunniteltu erillistaloja, paritaloja ja kaksi townhouse-tyyppistä rivitaloa. Erillistalot mukailevat Honkatalojen Cube- ja Vuores-talomalleja. Asuntojen
koot ovat noin 60 m2 - 145 m2. Kaikissa talomalleissa on autokatos sekä suuri
terassi ja/tai parveke, joka toimii viihtyisänä jatkeena sisätiloille.

Tutustu talomalleihin!

Parhaat ratkaisut moderniin hirsitaloon

Moderni arkkitehtuuri vaatii rakenteilta paljon. Hirsitaloissamme vankka tietotaito puun käsittelystä yhdistyy design-ajatteluun. Jotta talo voi olla designiltaan harmoninen ja saumaton kokonaisuus, jokaisen detaljin ja ratkaisun on oltava tarkkaan harkittu. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja toimintaamme, jotta massiivipuu taipuisi entistäkin paremmin modernin designin tarpeisiin.